I liten Matgave får du Classic extra virgin olivenolje – høstet i Sierra de Gata, nordøst i Càceres provinsen. I stor Matgave får du Hojiblanca olivenolje. Den har en myk, søt og fruktig smak med lett aroma av friskt gress, og en ettersmak som varer litt i ganen.
Begge oljene er perfekt til å dryppe over godt brød, i salatdressing og marinade eller til steking og baking.
Himalayasalt er et rent og mildt salt fra urhavene i Himalayafjellene.
Det er naturlig rikt på smak og brukes som vanlig salt.
Anfosso sin Pesto er nok den beste vi har smakt, og er vår absolutte favoritt. Kan brukes til det meste men vi kan anbefale å bruke den i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.
Innhold: Basilikum genovese DOP 35 %, Extra virgin olivenolje 32%, cashewnøtter 10%, Grana Padano DOP, pinjekjerner, salt og melkesyre.