ingredienser

DU TRENGER:
1 baguett eller annet lyst brød
200 gr. cherrytomater
2 hvitløkfedd
70 gr. Parmesanost
1 dl extra virgin olivenolje
15 gr. Basilikumblad
Himalayasalt og grovkvernet pepper

Smaksrik Bruschetta

Bruschetta er en liten koserett som er perfekt som forrett, tapas eller en liten antipasti. Bruk gjerne rester av blomster-foccaciaen eller et annet daggammelt brød.

FREMGANGSMÅTE

1

SLIK GJØR DU

Skjær en baguett eller foccaccia i tynne skiver.

Pensle et tynt lag med olivenolje på skivene og stek dem i ovn på 225° C i ca. 5-7minutter, helt til de er sprø og gyldne.

Grovhakk cherrytomatene og basilikumbladene

Grovrasp parmesanosten

Finhakk hvitløksfeddene

2

Bland alt forsiktig sammen i en bolle sammen med olivenoljen og smak til med salt og grovkvernet pepper.

Legg tomatblandingen på de sprø brødskivene rett før servering og bare nyyyyt 😊


NB! Hvis du vil ha litt mer ‘mat’ på hver skive kan du legge spekeskinke under tomatblandingen.