DU TRENGER:
1 baguett eller annet lyst brød
200 gr. cherrytomater
2 hvitløkfedd
70 gr. Parmesanost
1 dl extra virgin olivenolje
15 gr. Basilikumblad
Himalayasalt og grovkvernet pepper
SLIK GJØR DU
Skjær en baguett eller foccaccia i tynne skiver.
Pensle et tynt lag med olivenolje på skivene og stek dem i ovn på 225° C i ca. 5-7minutter, helt til de er sprø og gyldne.
Grovhakk cherrytomatene og basilikumbladene
Grovrasp parmesanosten
Finhakk hvitløksfeddene
Bland alt forsiktig sammen i en bolle sammen med olivenoljen og smak til med salt og grovkvernet pepper.
Legg tomatblandingen på de sprø brødskivene rett før servering og bare nyyyyt 😊
NB! Hvis du vil ha litt mer ‘mat’ på hver skive kan du legge spekeskinke under tomatblandingen.