Oppskrifter

Bruschetta

Kort ingress

DU TRENGER:

1 baguett eller annet lyst brød

200 gr. cherrytomater

2 hvitløkfedd

70 gr. Parmesanost

1 dl extra virgin olivenolje

15 gr. Basilikumblad

Himalayasalt og grovkvernet pepper

 

 

SLIK GJØR DU

Skjær en baguett eller foccaccia i tynne skiver.

Pensle et tynt lag med olivenolje på skivene og stek dem i ovn på 225° C i ca. 5-7minutter, helt til de er sprø og gyldne.

Grovhakk cherrytomatene og basilikumbladene

Grovrasp parmesanosten

Finhakk hvitløksfeddene

Bland alt forsiktig sammen i en bolle sammen med olivenoljen og smak til med salt og grovkvernet pepper.

Legg tomatblandingen på de sprø brødskivene rett før servering og bare nyyyyt đŸ˜Š


NB! Hvis du vil ha litt mer ‘mat’ på hver skive kan du legge spekeskinke under tomatblandingen.

Share